Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 12

Фирма: Цермат

Регион: Битолски

Индустрија: Прехранбена

Опис

ЦЕРМАТ ДОО Битола, како водечка компанија во државата со повеќе од 25 години искуство во областа на производството, продажбата на сладолед и дополнителен замрзнат асортиман, и богато портфолио на производи и брендови Ви нуди вистински предизвик. Доколку

Кон огласот

Фирма: СИГМА СЕРВИС ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

СИГМА СЕРВИС ДООЕЛ Скопје има потреба од 1 лице на работно место: ПОМОШНИК ВО КУЈНА Личен профил: Одговорна и организирана личност Лојалност и чесност Професионален пристап кон работата Способност за индивидуална и тимска работа

Кон огласот

Фирма: ДАДО ХИТ 2015

Регион: Штипски

Индустрија: Прехранбена

Плата: 35000

Опис

Технолог за храна

Кон огласот

Фирма: ДАДО ХИТ 2015

Регион: Штипски

Индустрија: Прехранбена

Плата: 30000

Опис

Магационер

Кон огласот

Фирма: АНЕТА КОМПАНИ

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Firma vo prehrambenata industrija bara majstor za vo pogon. Plata po dogovor. Kandidatot treba da ima poznavanje od elektrika i zelba za timska rabota. aplikaciite da se dostavuvaat na mail.vrabotuvanjeaneta@yahoo.com so naznaka ,, za majstor,,.

Кон огласот

Фирма: Имако Вино

Регион: Штипски

Индустрија: Прехранбена

Опис

ИМАКО ВИНО, Штип е винарска визба со долгогодишно искуство во производството на вино и други алкохолни пијалоци, активен на пазарот во земјата и во странство. Поради натамошен развој и напредок на компанијата, имаме потреба од вработување на лица во секто

Кон огласот

Фирма: Имако Вино

Регион: Штипски

Индустрија: Прехранбена

Опис

ИМАКО ВИНО, Штип е винарска визба со долгогодишно искуство во производството на вино и други алкохолни пијалоци, активен на пазарот во земјата и во странство. Поради натамошен развој и напредок на компанијата, имаме потреба од вработување на лица во оддел

Кон огласот

Фирма: Сендвичара Нино

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Сендвичара Нино има потреба од вработување на: Персонал за продажба (женско лице) Локација: ГТЦ, Скопје Профил на личноста: * Одговорна и лојална личност; * Спретна и со позитивен став. Ние нудиме: * Редовни месечни примања; * Хранарина, обро

Кон огласот

Фирма: ФИ-СА КОМЕРЦ ДООЕЛ

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Работник во производство во месна индустрија на позиција полниличар

Кон огласот

Фирма: Нема информација

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Плата: 25000

Опис

Самопослуга во Црниче бара 2 продавачки со или без работно искуство. Повеќе информации на 071/252-317

Кон огласот

Фирма: УРФА-Битола

Регион: Битолски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Продавниците Урфа имаат потреба од продавачки, сите заинтересирани може да аплицираат на viber. 070-312-305 Или на e-mail: griskompani@yahoo.com

Кон огласот

Фирма: РИМЕС МС ГРОУП

Регион: Скопски

Индустрија: Прехранбена

Опис

Месна индустрија има потреба од вработување на лице за работно место ,, овластен сметководител,, . со работно искуство . Кандидатите што го исполнуваат условот својата биографија CV можат да го достават на меил : contact@rimes.com.mk

Кон огласот