Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 6

Фирма: НЕТОПИА

Регион: Скопски

Индустрија: Услуги

Плата: 30000

Опис

Индустриска перална која соработува со голем број на хотели и ресторани има потреба од работници за позиција возачи за лесни товарни возила за полно работно време, почетна плата 30.000,00 денари. Претходно работно искуство не е потребно, но ќе преставува

Кон огласот

Фирма: Виа Пост

Регион: Скопски

Индустрија: Услуги

Опис

ВИА ПОСТ ДООЕЛ Скопје вработува Tим лидер за реон Скопје Работни задачи и обврски: -Презентација и промоција на услугите што ги нуди компанијата; -Реализирање на индивидуалните и тимските неделни и месечни цели; -Формирање и управување со тимот како и

Кон огласот

Фирма: Виа Пост

Регион: Скопски

Индустрија: Услуги

Опис

ВИА ПОСТ ДООЕЛ Скопје вработува Доставувачи за реон Скопје Работни задачи и обврски: -Врши достава на пратки до одреденото место во определениот рок; -Одговорност/Уредност за извршување на доставата; -Почитување на процедурите и протоколите за работа

Кон огласот

Фирма: Виа Пост

Регион: Скопски

Индустрија: Услуги

Опис

ВИА ПОСТ ДООЕЛ Скопје вработува Администратор за реон Скопје Работни задачи и обврски: -Обработка на податоци за достава на пратките; -Изработка на пропратна документација; -Внес на пратки и спецификации за пратки во програмскиот (IT) систем; -Израбо

Кон огласот

Фирма: НЕТОПИА

Регион: Скопски

Индустрија: Услуги

Плата: 26000

Опис

Индустриска перална која користи најсовремена технологија и соработува со голем број хотели и ресторани, има потреба од работник во перална, кој ќе ракува со најсовремени машини, на полно работно време, почетна плата 26.000,00 денари. Претходно работно ис

Кон огласот

Фирма: Спидер Груп Дооел Скопје

Регион: Скопски

Индустрија: Услуги

Плата: 30000

Опис

СУПЕРВИЗОР НА ПЕРСОНАЛ ЗА ОДРЖУВАЊЕ НА ХИГИЕНА Фирма која се занимава со професионална хигиена и работа на висина има потреба од супервизор на тимот за одржување на хигиена. Потребни услови што треба да ги поседува кандидатот: Минимум средно обра

Кон огласот