Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 8

Фирма: Аптека Бети

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Плата: 42000

Опис

Аптека Дипломиран фармацевт Потребни квалификации: ВСС - Фармацевт Претходно работно искуство во аптека ќе се смета како предност Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office Посакувани карактеристики: Способност за брзо учењ

Кон огласот

Фирма: Аптека Бети

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Плата: 38000

Опис

Аптека Фармацевтски техничар Потребни квалификации: ССС – Фармацевтски техничар Претходно работно искуство во аптека ќе се смета како предност Работа со компјутери и одлично познавање на MS Office Посакувани карактеристики: Способност

Кон огласот

Фирма: Галафарм ДОО

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Галафарм, Скопје (Волково), компанија за производство на фармацевтски, козметички и диететски производи, има потреба од 1 лице на позиција магационер/дистрибутер. Опис на одговорности: Прием и складирање на роба Спремање и дистрибуција на роба

Кон огласот

Фирма: Фармакаре

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармакаре ДООЕЛ Скопје има потреба од ДИСТРИБУТЕР

Кон огласот

Фирма: Фармакаре

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармакаре ДООЕЛ Скопје има потреба од КОМЕРЦИЈАЛИСТ

Кон огласот

Фирма: ПЗУ Галениум Фарм

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармацевтски Техничар со или без работно искуство во Аптека. ПЗУ Галениум Фарм аптеки Супер Тинекс Маркети вработува фарм.техничари на Договор за неопределено. Својата CV биографија да се прати на емаил galeniumfarm@galeniumfarm.com.mk или на конт.тел.246

Кон огласот

Фирма: Фармакаре

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Фармакаре ДООЕЛ Скопје, Компанија со 20 годишна традиција и импресивни чекори во однос на воведувањето и дистрибуцијата на широк спектар на високо квалитетни уникатни и по пристапни цени производи , со одлична поставеност на македонскиот пазар и со разви

Кон огласот

Фирма: Јована-Фарм

Регион: Скопски

Индустрија: Фармација

Опис

Аптека Јована-Фарм има потреба од фармацевтски техничар со положен државен испит.

Кон огласот