Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 13

Фирма: Наталија Колекшн

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ Наталија Колекшн бара работник кој знае да шие и да плете и има желба да научи разни креативности со кои фирмата работи. Пробен период: Од 7 - 15 денови. Може да биде пензионер и пожелно е да живее во близина на населбата Ченто

Кон огласот

Фирма: ОГРИ Живко Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Подготовка и внес на налози за производство, водење на залихи на суровини, нарачка и прием на суровини.

Кон огласот

Фирма: Камник

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Главни одговорности и работни задачи : Одржување на хигиената на винарската опрема, машини и простор за работа (санитација и стерилизација на опремата и садовите за грозје и вино) Извршување на активности и работните задачи во фазата на примарното про

Кон огласот

Фирма: Технос компани

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Плата: 35000

Опис

Фирмата Технос компани која се занимава со изработка и монтажа на внатрешни и надворешни врати има потреба од работници - монтери на внатрешни врати. Работно време од 8 до 16 часот од Понеделник до Петок. Годишен одмор и регрес.

Кон огласот

Фирма: Мис Глобус

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Мис Глобус е компанија која е повеќе од 30години присутна на македонскиот пазар со месни производи и преработка на месо. Се бара работник во ПРОИЗВОДСТВО Услови за работа: Редовна месечна плата; Полно работно време- 40 часа; Пријатна работна атмосфер

Кон огласот

Фирма: Мулти Медија

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Плата: 40000

Опис

Фирмата Мулти Медија вработува бравар/заварувач. Почетна плата 40.000,00 со можност за покачување. Вашите биографии испратете ги на емаил: multimedia.pogon@yahoo.com или контактирајте не на: 075233998, 070257529.

Кон огласот

Фирма: .

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Фирма има потреба од работник во производство на салфети. Работната апликација може да ја пратите на maxigroupciklama@yahoo.com или испратете податоци по смс на 070530184

Кон огласот

Фирма: .

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

Фирма има потреба од работник во производство на салфети. Работната апликација може да ја пратите на maxigroupciklama@yahoo.com или на 070530184

Кон огласот

Фирма: Fobas Kompani Dooel

Регион: Скопски

Индустрија: Производство

Опис

оператор во произвоство средства за хигиена и козметика

Кон огласот

Фирма: ДИЕМ - ГП ДОО

Регион: Гевгелиски

Индустрија: Производство

Опис

ТЕХНОЛОГ -ЛАБОРАНТ

Кон огласот

Фирма: ДИЕМ - ГП ДОО

Регион: Гевгелиски

Индустрија: Производство

Опис

Технолог-раководител на погон

Кон огласот

Фирма: ДИЕМ - ГП ДОО

Регион: Струмички

Индустрија: Производство

Опис

Земјоделски Агроном- за суровина

Кон огласот

Фирма: АНМА ПЛАСТ

Регион: Битолски

Индустрија: Производство

Опис

Водечката компанија АНМА ПЛАСТ Битола, има потреба за зголемување на кадарот за работа, потребни се оператори во производство кои не треба да поседуваат посебна стручна спрема. Искуството е предност и секако платата ќе го следи искуството. Работни зад

Кон огласот