Користиме колачиња на нашата веб страница. Со користењето на овој сајт, се согласувате со употребата на колачиња.

filter ikona
Филтрирај по:

Огласи

Активни 7

Фирма: Изи Лајф Дооел

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Се бараат телефонски оператори за работа од канцеларија, во Аеродром, Скопје. Работиме и зборуваме со различни видови на луѓе на македонски јазик Се работи само прва смена, од понеделник до петок. 28 000ден.+бонус Пратете го вашето CV на izilajf.doo

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Remote Customer Support Representative Roles & Responsibilities: Respond promptly to customer inquiries via phone, email, and chat regarding product-related issues, service questions, and general inquiries. Efficiently log and manage support cases

Кон огласот

Фирма: Мегамобил

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Имаме потреба од 2 лица за работа во продавница за галантерија за мобилни телефони. Вашите ЦВ испаќајте ги на горенаведениот маил.

Кон огласот

Фирма: ЛАЈКАМОБАЈЛ ДООЕЛ СКОПЈЕ

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Плата: 28000

Опис

• Промоција и продажба на сите продукти на Компанијата; • Директна комуникација со Клиентите и понуда на услугите на Компанијата; • Планирање, организација и изведување на промоциони и маркетинг настани; • Делење на промоциони и маркетинг материјали со

Кон огласот

Фирма: Ман-Дра

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Потребни Квалификации: Завршено најмалку ССС Електроничар / Автоматичар, Електротехничар, ВСС Електроинженер ќе се смета за предност, предходно работно искуство ќе се смета за предност. Во рамките на работните задачи и одговорности од кандидатот се

Кон огласот

Фирма: Мегамобил

Регион: Скопски

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Имаме потреба од 2 лица за работа во големопродажба на галантерија и резервни делови за мобилни телефони. Обврски: -Собирање и пакување на галантерија и резервни делови. -Прием на нова роба,пакување,лепење декларации и т.н.

Кон огласот

Фирма: Оне Контакт

Регион: Цела Македонија

Индустрија: Електроника и Телекомуникации

Опис

Remote Customer Support Representative Roles & Responsibilities: Respond promptly to customer inquiries via phone, email, and chat regarding product-related issues, service questions, and general inquiries. Efficiently log and manage support case

Кон огласот